Monday, November 03, 2014

Rindu

Assalamualaikum.

Sebenarnya tujuan aku menulis ni sebab aku rindu korang semua. Rindu yang rasa nak balik Malaysia jumpa semua 164 orang lepas tu buat group hug ramai ramai. Rindu sangat. Dan mungkin disebabkan faktor tengah dengar lagu Memori Tercipta sambil buat kerja.

Semoga korang sentiasa baik baik je sebab bila korang jaga diri baik baik aku rasa macam dah cukup untuk tau yang korang okay, jangan risau nanti kita jumpa lagi lain kali. Tahun depan ke time Intel, ke ada iftar ke nanti ramai ramai macam dulu atau kat syurga nanti.

Sebenarnya, aku rasa bonding kita sangat sangat special. Lain macam. Orang yang selalu aku rindu dan aku tau yang lain pun pernah rasa jugak rasa rindu yang sama. Machinants, nama tu pun dah cukup special. Macam mana kita sama sama daripada the lowest rank kat sekolah untuk PMR kita naik balik sama-sama and pegang top result sekolah dalam SPM. Dan hari ni, SPM 2014 akan start so jomlah kita ramai-ramai doa untuk kejayaan batch Quins (adik adik kita) supaya berjaya dan dipermudahkan menjawab.

Tak ada nak cakap banyak, cuma jaga diri jaga solat jaga semua. Nanti kita jumpa lagi next time insyaAllah. Jaga nama machinants baik baik. Doakan kita semua setiap kali solat berjaya dunia akhirat. Yang bakal nak periksa, yang berlambak quiz test setiap minggu, yang sibuk conduct program kat uni, yang tengah serabut pasal belajar, Allah sentiasa bersama dan we always have each other. Jaga diriiii kalian :)

p.s- Kalau nak hilangkan rindu kat US ni nak pergi tempat Hazwan dengan Ain pun dah jauh. Maka beruntunglah yang rindu boleh jumpa. :)

No comments: