Thursday, May 31, 2012

Next Stage :)

Assalamualaikum.

Updating about a part of us that have been went to pursuing their studies.



INTEC UITM.( Islamic Banking-Jordan)

Muhammad Fauzi Aiman bin Jaafar.
Muhammad Hafuza Harith bin Noordin.


IKIP PAHANG. (Dentistry-Mesir)

Noor Raihan binti Mohd Noordin.
Nusaibah binti Mohd Khir

Universiti Malaysia Sarawak ( UNIMAS)

Asasi Sains Hayat

Mohd Asyraf bin Hasnan
Syeikha Zulaikha Al Zahra binti Zahari

Asasi Sains Fizikal
Aida Fathirah binti Mohd Faridz

Universiti Putra Malaysia (UPM)


Asasi Sains Pertanian

Nur Natasha binti Mohd Sain
Siti Thahirah binti Narzilan.

Kolej Matrikulasi Melaka (KMM)

Nurul Najwa binti Azmi
Aireen Zuriani binti Ahmad
Saihah binti Samsudin
Norazrina Mohd Yatim
Norfadhilah binti Abdullah
Nor Nadiah binti Kamarul Bahrin
Nursyahirah binti Zuperi
Nurul Zakiyyah binti Sukiman
Norzahidah binti Samat
Nornadhirah binti Hafiz
Mohd Baqir bin Rozali
Mohd Hafifi bin Jamel
Mohd Azri
Nursakinah binti Ali
Arifah Izzati
Nurul Hanisah Mohd Isa
Asmaridatul Akma
Nur Hanani Rushan
Noraniza Sumarli
Ainatul Mardhiah Mohd Zaini
Noriz Syafiq Norshah
Mohd Asyraf
Nur Afiqah Marzuki
Mohd Nurul Iman Hashim
Mohd Affendy
Mohd Syazani
Siti Nurafifah 

Universiti Teknologi Petronas

Aiman Syazani bin Amir- Petroleum Engineering
Muhammad Hanif bin Zakaria-Electrical and Electronical Engineering

Kolej Matrikulasi Johor (KMJ)


Anis Farahin binti Salahuddin
Siti Nuraisah binti Selaiman Syah
Noorliana binti Masri
Nurshazwani binti Zulkepli
Noradibah binti Luawi
Nur Idayu binti Abdul Rahman
Mohd Nashrul Syafiq
Mohd Asyraf Afiffiq bin Safiai'

Universiti Sains Islam Malaysia( USIM)

Khairul Amri bin Salahuddin- Tamhidi Sains dan Teknologi
Muhammad Saufi bin Sapon-Tamhidi Pergigian

Universiti Malaya (UM)

Sains Hayat

Nurin Nadzlah Abu Bakar
Wan Anis Humaira Wan HujjatullahMohd Razif Mustaffa
Nurain Syuhadah Abdul Rahman
Nur Suhailah binti Hassan
Mohammad Luqman Hakim bin Omar
Mohd Syafiq bin Salim

Sains Fizikal

Mohd Fahmi Omar
Nor Najmi Nordin
Muhammad Zulhilmi bin Ruslan
Ummi Syahirah binti Jamaludin
Mohd Raziff bin Mustafa





Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Muhd Amir Naquiddin bin Arman
Zainor Danial Husni binti Zainudin
Amirul Aqram Abu Bakar
Ahmad Afify bin Anuar


Kolej Yayasan UEM (KYUEM)

Mohd Hazwan bin Abdul Haleem

Kolej Mara Kuala Nerang

Mohd Zaiariff bin Zainurin


Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Siti Raudhah binti Oyub

Kolej Matrikulasi Selangor

Siti Zaharah binti Zakaria


Universiti Kebangsaan Malaysia( UKM)


Asasi Pintar

Nurain Nadhirah

Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan

Tengku Muhd Shazrul bin Tengku Alwi
Zuraidah binti Zainudin
Mohd Hafizi bin Hamid


Kolej Matrikulasi Perak

Ahmad Azmeer Fakharurrazi bin Zaidi



Multimedia University

Mohd Zaki Salleh





Seriously , aku rasa macam ada yang tertinggal . Sila bagitau kalau ada yang teringat , kalau ada yang terperasaan ek? Akan diedit semula. Mana-mana yang tertinggal , macam Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan ke mana-mana , aku rasa ada je Machinants , dan sesiapa yang tau sila bagitau.

Yet, didn't update about Machinants who get the Mara scholar. Waiting for tomorrow for the whole result. May Allah ease the path and gives the best. :)

Btw, brothers and sisters.

I am updating for the one that has went to . The other will come next insyaAllah.

And let's do it together. Lillahi Ta'ala.

Assalamualaikum ;)















Thursday, May 10, 2012

One step closer :)

Assalamualaikum brothers sisters. Hows you doing? Somehow I am tired with social networks and how I really wished reality treats us better :')

*I am writing this while hearing Thousand Years pianist cover dari blog Najmi *haha frank sangat ni :p.Itu menyumbang ke arah tajuk diberi. :)

So, at last. 7th May passed and I would like to congratulate all of you for everything. Yang bakal bergelar Mahasiswa and Mahasiswi. Tears streamed down when I started to realize, Ya Allah time passes so fast and now we're one step closer to the tertiary level.We're growing up as someone. Less than a month we're entering a new life. Back to the books but no uniforms of course. Tak kurang jugak yang bakal membuat komuniti Selandar di Universiti masing masing. For lone rangers yang sensorang tercampak ke sesebuah universiti , make new friends. See more people and learn. After all experiences are golden. Yang tak afford beli gold, chase experience :)

For Matriculation students, sepppp sikit :) Sama je mana mana, Foundation Matriculation , nama je beza, elaun masing masing dapat kan :) Trust Him when He is the one who fares the fate for us. If its the best for you, You will get it.No matter how, where and when. Sabar kan part Iman :) Dont be so down bila tak offered dengan UPU, apa apa pun rezeki rahsia Allah. This is where we sould have faith inside.Yakin.Yakin dan Yakin dengan ketentuan. Bytheway, is a part of ujian dari Dia. Remember, Dia tak uji kalau Dia tak sayang :') So berbahagialah kerana ANDA CHOOSEN DALAM LIST ALLAH SAYANG .kan? *tell me you understand my bunga bunga punya ayat.

Tak dapat satu, Allah gantikan satu lagi yang mungkin jauh lebih baik.

Now. Chase your dream Machinants. Yang nak balas balik kesilapan masa SPM, this is the time. Have your goal. Masuk Dean List ke kan. Best student ke. Or listed dalam student council.Anything that you do, give the best from you. Its time to change. Change to someone matured. Someone useful at least. :)

Bila fikir fikir balik, dah bersepah sepah dah masing masing. Belum kira, result JPA, result MARA . Apa apa pun, doakanlah kesejahteraan bersama. No matter where you are. When you feel so down to the earth, remember our doa follows you. With different types of challenges, handle it wisely.

Don't let yourself go astray from Allah track. Jaga solat. Jaga 5 rukun islam. Jaga Iman. Jaga diri baik baik. One day you'll realize, when someone said take care and He or She really mean it. Its mean that : Dia nak kita betul betul jaga diri.

so GOODLUCK. Share something here when you feel like you want to share. Make this blog as useful as it can. Make it until one day : Bila kita dah masuk fasa 20an 30an and 40an and above, and when we read this, we eventually make a smile :)


so. aku sayu sambil tersenyum masa tulis sambil repeat One Step Closer yang touchy. Seriously, take care :')

video