Thursday, February 14, 2013

Idea.

assalamualaikum.

haiii. nak cakap tapi tak tau nak buat introduction. semoga semua sihat sihat je insyaAllah .

sebenarnya,

nak cakap. boleh tak kalau kita make a plan yang boleh gather semua orang in one place?
takdelah semua tapi yang ramai. ramai daripada biasa. ramai daripada kelompok yang biasa jumpa. tapi sebenarnya kalau semua orang lagiii  best. jomlah kita buat sesuatu , hahaha :)

kot. oh an idea. mungkin.

banyak je idea yang terlintas kat kepala cuma lintas je lah kan. kita tak buat dia into a plan and make it into reality kan? jadinya dia macam berlegar legar jelah kat kepala ni. macam apa yang achap post lepas balik dari sekolah , kalau dapat buat program untuk tolong sekolah.

hoping something will be burst out from someone's . insyaAllah.
kita usaha dulu kan?


and...

kepada semua yang bakal menamatkan asasi dan matrik , ada yang less than 2 months , 3 months selamat berjaya.enjoy yourself there. may Allah bless your journey there. keep striving and achieve what you,yourself define the success is :)

yang baru nak mula semester , start your momentum from the first day of study. and keep the momentum way round the whole semester.


may Allah bless you their machinants , and protect you :)

goodluck for here and hereafter effort :)

2 comments:

Anis Najwa Nazari said...

BUATLAH BULAN MEI :3 :3 ke JUNE ke :0

Unknown said...

kalau jun kitorang yang diploma niee.. dah nak start sem balik... :'(