Thursday, May 10, 2012

One step closer :)

Assalamualaikum brothers sisters. Hows you doing? Somehow I am tired with social networks and how I really wished reality treats us better :')

*I am writing this while hearing Thousand Years pianist cover dari blog Najmi *haha frank sangat ni :p.Itu menyumbang ke arah tajuk diberi. :)

So, at last. 7th May passed and I would like to congratulate all of you for everything. Yang bakal bergelar Mahasiswa and Mahasiswi. Tears streamed down when I started to realize, Ya Allah time passes so fast and now we're one step closer to the tertiary level.We're growing up as someone. Less than a month we're entering a new life. Back to the books but no uniforms of course. Tak kurang jugak yang bakal membuat komuniti Selandar di Universiti masing masing. For lone rangers yang sensorang tercampak ke sesebuah universiti , make new friends. See more people and learn. After all experiences are golden. Yang tak afford beli gold, chase experience :)

For Matriculation students, sepppp sikit :) Sama je mana mana, Foundation Matriculation , nama je beza, elaun masing masing dapat kan :) Trust Him when He is the one who fares the fate for us. If its the best for you, You will get it.No matter how, where and when. Sabar kan part Iman :) Dont be so down bila tak offered dengan UPU, apa apa pun rezeki rahsia Allah. This is where we sould have faith inside.Yakin.Yakin dan Yakin dengan ketentuan. Bytheway, is a part of ujian dari Dia. Remember, Dia tak uji kalau Dia tak sayang :') So berbahagialah kerana ANDA CHOOSEN DALAM LIST ALLAH SAYANG .kan? *tell me you understand my bunga bunga punya ayat.

Tak dapat satu, Allah gantikan satu lagi yang mungkin jauh lebih baik.

Now. Chase your dream Machinants. Yang nak balas balik kesilapan masa SPM, this is the time. Have your goal. Masuk Dean List ke kan. Best student ke. Or listed dalam student council.Anything that you do, give the best from you. Its time to change. Change to someone matured. Someone useful at least. :)

Bila fikir fikir balik, dah bersepah sepah dah masing masing. Belum kira, result JPA, result MARA . Apa apa pun, doakanlah kesejahteraan bersama. No matter where you are. When you feel so down to the earth, remember our doa follows you. With different types of challenges, handle it wisely.

Don't let yourself go astray from Allah track. Jaga solat. Jaga 5 rukun islam. Jaga Iman. Jaga diri baik baik. One day you'll realize, when someone said take care and He or She really mean it. Its mean that : Dia nak kita betul betul jaga diri.

so GOODLUCK. Share something here when you feel like you want to share. Make this blog as useful as it can. Make it until one day : Bila kita dah masuk fasa 20an 30an and 40an and above, and when we read this, we eventually make a smile :)


so. aku sayu sambil tersenyum masa tulis sambil repeat One Step Closer yang touchy. Seriously, take care :')

video

2 comments:

Legacy07 said...

Thanks for the credit :P

Anonymous said...

xpayah tunggu 20an 30an and above..sekarang aku baca pon dah senyum2 dan terasa nk nangis rindu pon ada hahaha whateverit is ..i miss u all alot :')