Saturday, February 13, 2010

pesanan buat semua

alhamdulillah, ujian bulanan dah pun habis. tapi, based on the marks received till last friday, things don't seem to be so good. memanglah baru first test, tapi ingatlah wahai kawan-kawan f4 ialah tahun yang sangat kritikal. kalau syllabus form four kita dah sangkut, macam mana kita nak bawa syllabus form 5 nanti? sekarang pula form 4 baru dah masuk, so persaingan makin kuat. jagalah imej kita, jangan kalah dengan diorang. this is a non- offensive statement tapi, kita kan dah 4 tahun bergelar warga sbp, so, sendiri mau ingatlah. lagi satu, bila bergelar form 4 ni, adatlah kita yang akan conquer sekolah, semua benda kita pegang, so tunjukkanlah imej kepimpinan yang baik kepada adik-adik kita. biar kita jadi sebutan lepas keluar sekolah nanti. tu jelah pesanan buat diri aku dan buat semua.

'MAJULAH 0711 UNTUK SBPI SELANDAR'

1 comment:

Adibah said...

haha.physic aq D. :P